vrijdag 26 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 26-11-2021

 

Manlief wisselt vandaag tussen late en nachtdienst. U mag dus op tijd opstaan om het ochtendrondje met de hond te lopen. Hoewel het koud is, is het een prettig loopje. Het is droog, het zonnetje doet zijn best en de hond heeft er zin in. In lopen dan want het luisteren gaat hem wat minder af. Hij laat zijn Friese kant weer even flink zien in een paar zeer eigenwijze moves. Bij één van de moves wordt u echt flink boos want hij doet u behoorlijk zeer. Welke onbenul zet nou een sprint in als hij net is aangelijnd? Nou, Bijke dus. U kreeg een flinke klap in uw hand en schouder en kunt nog maar net de riem vasthouden. Er zal wel iets in de lucht hangen want hij blijft last houden van slecht werkende oren en een flinke vertraging in zijn reactie op opdrachten. U zal weer even flink de teugels aanhalen. Het levert namelijk behalve ergernis ook mogelijk gevaarlijke situaties op.

 

Verder houdt u zich vandaag vooral bezig met pakjes. Pakjes aannemen, pakjes controleren. Pakjes klaarmaken voor retour, pakjes van kinderen bij de retourstapel voegen. En u pakt uw verrassingspakket in. U hoopt zo ontzettend dat het in de smaak valt. Een beetje vrolijkheid geeft. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken.

En u heeft geluk. Het lukt u om alle pakjes op tijd bij het pakketpunt te krijgen. Als alles verder goed verloopt wordt de verrassing morgen bezorgd.

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten