zaterdag 13 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 13-11-2021

 

Uw lieve vriendin had gisterochtend helemaal gelijk in haar reactie op uw dagvoorbijhoroscoop van eergisteren, de vrijdag wordt een dagje aan lummelen. U doet niet veel anders dan bank hangen, lullig kijken, haken en eten maken. En prompt wordt de dagvoorbijhoroscoop weer vergeten. Slordig, slordig, slordig.

 

Vandaag zult u uw leven beteren. Niet alleen zult u niet de hele dag lummelen, u zult ook de voorbijhoroscoop niet vergeten.

Vandaag is het uw bieb-zaterdag. U houdt zich weer lekker een paar uur bezig met boeken, ordenen, verzamelen, lezen en lezers. En passant helpt u nog wat mensen met het print procedé. Kortom, een zaterdag zoals vele andere in de bieb in Meppel. Het is niet druk maar uiteindelijk zijn er weer zeer veel boeken van de Sint-tafel uitgeleend, liggen de reserveringsladen weer vol, zijn de rolcontainers weer tot de nok toe gevuld met boeken die op transport gaan en is de halve reserveringskast weer leeg.

 

Weer thuis gaat u eerst lekker bijkomen. U merkt dat u nog steeds wat sneller vermoeid bent, een onprettig neveneffect van het virus wat u vorige week onder de leden had. Om toch wat om handen te hebben gaat u weer lekker haken.

Nadat u gisteren wat katten heeft afgewerkt bent u begonnen aan uw eerste kerstdecoratie van het jaar. En die haakt lekker weg! Het autootje zit al in elkaar, u bent begonnen aan de wielen en verwacht morgen de kerstboom voor op het dak te haken. De planning ligt nog niet in beton gegoten want u wilt ook graag weer verder met uw stoffen advent kalender. Die ligt geknipt en wel te wachten tot u de naaimachine aantrapt.

Misschien moet u nog maar een paar extra aanlummeldagen inzetten, lekker veel tijd om te hobbyen en rond te hangen. Zo maakt u nog eens wat af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten