vrijdag 12 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 11-11-2021

 

Vandaag zult u voor het eerst in anderhalve week weer eens wat anders doen dan thuis rondhangen. U voelt zich gezond genoeg om een middagje uw huiskamer in te ruilen voor de bibliotheek.

Het zal wel weer even wennen zijn. Niet alleen bent u enige tijd niet geweest, ook zijn in de tussentijd de coronaregels veranderd en moet u weer aan de slag met een mondkapje op. U ondervindt hier ongemak van maar het is nu even niet anders. Hopelijk kan het na de dreigende lockdown weer zonder.

 

U kan flink merken dat u best ziek bent geweest. Na anderhalf uur bent u al behoorlijk moe. Gelukkig is het niet erg druk dus lukt het om samen met uw vaste mede-vrijwilliger de boel op tijd weer aan kant te krijgen. Altijd bevredigend.

 

Weer thuis gaat u maar snel met het eten aan de slag. U bent namelijk bang dat als u nu even rustig gaat zitten u volledig in kakt. Daar is na het eten genoeg tijd voor.

 

Ondanks uw lichamelijke vermoeidheid valt u niet in slaap maar u bent niet echt helder in uw hoofd. Dan maar niet zulke ingewikkelde series kijken met manlief, misschien kalmeert dat uw hoofd zodat u vannacht wel lekker kan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten