maandag 20 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 20-11-2017

Het beloofd weer een bijzondere naar schooldag te worden. Of eigenlijk, een niet naar schooldag. Of een laat naar en vroeg weer terug-schooldag. Middelste meldt zich ziek. Oudste is vrij. Jongste mag om elf uur beginnen en is om twintig over één weer vrij. Ja ja, twee lesuren en een pauze. Ze beulen die kinderen wel af tegenwoordig.


Dat er een virus in huis is, is te merken. Iedereen is wat minder fit. Het weer draagt daar zeker ook aan bij. Niemand in uw gezin gaat nu voor het plezier naar buiten. En wie wel naar buiten moet komt geheid nat weer thuis. U heeft al een extra handdoek in de was van het afdrogen van een van de katten. De kat was weer eens iets te ver van huis toen een stortbui hem overviel. Hij kon bij thuiskomst met recht een verzopen kat worden genoemd.

Ook de hond komt druipend terug van zijn wandeling. Ook hij wil graag even worden afgedroogd. Weer een handdoek die zo de was in kan. Want ook al is het nat, op het pad blijven is geen optie. Er moet door de bossen worden gecrossed.


U zelf heeft iets meer geluk. Het regent wel als u boodschappen gaat doen maar vooral als u in de auto zit. Van de auto naar de winkel regent het eventjes wat minder hard. En wanneer u met uw karretje vol weer naar de auto gaat is het ook net even iets droger. Die gewaarwording brengt een grote glimlach op uw gezicht. U heeft vandaag mazzel. Daar mag van genoten worden.


Wel vergeet u vandaag en foto te maken van een van uw activiteiten. Maar u vindt dat u nog wel een toepasselijke op uw telefoon heeft staan. Zo’n parapluutje had vandaag best uitgekomen.


1 opmerking:

  1. Volgens mij val je om als je die gaat gebruiken. Maar zolang als je blijft staan ben je droog. Jeetje wat een knappe vaststelling van mezelf Haahah

    BeantwoordenVerwijderen