zondag 12 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 12-11-2017

Het gaat weer een stuk beter met de ademhaling. Gelukkig maar want u was al snel zat van dat gevoel dat er een baksteen op uw borstkas lag. Nu voelt het meer alsof u een iets te strak corrigerend hemd aan heeft. Niet dat u dat gevoel kent natuurlijk. Uw corrigerende hemdje past prima en is nergens te krap.

U maakt er nu wel grapjes over maar u zat gisteren toch best in de piepzak. U had het niet zien aankomen. Geen inleidende problemen. Geen moment dat u dacht dat u ergens heftig op reageerde. Niets waar u het gevoel van had dat u het er benauwd van zou krijgen. Ook in het weer heeft u nog steeds niet kunnen ontdekken of er weer is waarbij u meer last heeft. Of juist minder.

Nu weet u best wel dat u niet alles hoeft te snappen. Of te kunnen verklaren. Of uit te leggen. Maar dat gaat u niet altijd makkelijk af. Uw hoofd wil zo graag dat alles logisch is. En dat is dit dus niet. En daar zal u zich toch naar moeten voegen. Luisteren naar het lijf is en blijft het devies. En dus doet u ook vandaag niets geks. Gewoon wat lezen, beetje haken, eten koken, hond uitlaten. Gewoon de dingen die u doet als u van uw lijf weer even pas op de plaats moet maken.

Het levert geen interessante verhaaltjes op, maar het maakt wel uw leven een stukje aangenamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten