maandag 6 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 06-11-2017

Twee dagen lang heeft u zich een zeer bevoorrecht mens gevoeld. U heeft namelijk twee dagen doorgebracht in Thermen Bussloo. Manlief had voor zijn verjaardag een arrangement cadeau gekregen. Twee dagen sauna met een overnachting in het aangrenzende hotel en een drie gangen menu in het bijbehorende restaurant. Ultiem genieten.

U gaat wel vaker naar de sauna. Ook deze sauna bent u al vaker geweest. De rest was wel helemaal nieuw. Het gevoel van luxe is overweldigend. U heeft al nooit echt haast in de sauna maar nu neemt u echt alle tijd tussen de saunagangen in. In plaats van naar de rustruimte kunt  u ’s maandags een tukje doen op de hotelkamer. En het eten was onbeschrijfelijk lekker.
Dat laatste is geen grapje. U heeft het echt geprobeerd, maar bleef continu steken in ‘heel lekker’, ‘zo ontzettend lekker’, ‘echt heel lekker’. Het lukt niet het beter te omschrijven.


In de loop van de middag merkt u dat manlief en u toch wat saunamoe beginnen te worden. Manlief nog een keer de aardesauna in, u nog een fijne opgieting en dan breit u er een eind aan. Lekker naar huis. Lekker de dieren knuffelen, lekker eigen koffie drinken, lekker naar uw eigen wc. En, ook niet onbelangrijk, lekker naar uw kinderen. Zonder hen en hun medewerking waren deze fantastisch fijne dagen niet mogelijk geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten