vrijdag 3 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 03-11-2017

Bijkomen is vandaag het enige wat op uw te doen-lijst staat. U doet dus heerlijk rustig aan. Het valt u mee hoe moe u zich voelt maar beter vandaag voorzichtig aan dan morgen spijt omdat u alsnog met nawee├źn te dealen krijgt.


Helemaal niets doen zit er niet in vandaag. Er zijn nog wat dingen die gedaan moeten worden voor u zondag op pad gaat. Middelste zoon wil namelijk vast schone kleding mee naar zijn logeeradres. En oudste en jongste willen vast dat er voor zondag en maandag voldoende brood in huis is. Oudste wil graag nog zijn scheidsrechters-outfit gewassen hebben. En zo zijn er nog veel meer kleine dingen die nog even gedaan moeten worden.


Tijdens het mentaal opstellen van lijstjes schiet u plotseling iets te binnen. U weet niet of de hotelkamer een stopcontact heeft naast het bed. Dat is best belangrijk want u wilt uw cpap meenemen maar heeft geen reisaccu.
U gaat meteen kijken op de website maar deze informatie is nou net niet het soort informatie wat daar te vinden is. U trekt de stoute schoenen aan en belt. U bent  zich bewust dat uw vraag wat vreemd kan overkomen. De vriendelijke dame aan de telefoon is ook echt even van haar stuk van zo’n praktische vraag, maar ze kan melden dat er bij het nachtkastje een stopcontact zit. U hoeft dus geen verlengsnoer mee te nemen.Tussen al het lijstjes maken en kleine dingetjes regelen door hobbyt u er lustig op los. U maakt een haakwerk af, u haakt wat stokjes aan de deken van zoonlief en u haakt alvast wat kleine kerstversieringen. Vooral de strikjes zijn erg leuk en snel te doen. U  vermaakt u prima. Zo is rustig aan doen helemaal leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten