donderdag 3 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 3-10

Opnieuw wacht u een dag vol pieken en dalen. Vandaag schijnt u wel aan uw project te willen werken. U kunt tevreden zijn want ook dit project is bijna afgerond.
Uw jongste lijkt wat te wennen aan de nieuwe situatie. Hij was vandaag ook nog eens redelijk op tijd thuis, dus het lijkt er op dat dit wel goed gaat komen.
Vandaag mag uw middelste mee de stad in. Ook hij slaagt en nog snel ook. Helaas voelt u wel dat u weer aardig uit uw energievoorraad heeft geput en dat u de bodem in zicht heeft.
Weer thuis wachten u twee minder aangename verrassingen. Uw man is hoogstwaarschijnlijk niet voor elven thuis. En een van uw pubers is wederom in de 'doen en later pas de gevolgen overzien' val gestapt. Hoewel u ontstemd bent over zijn actie raakt vooral zijn ontreddering u. Dit geeft weer een deuk in zijn toch al niet florissante zelfbeeld. U weet zich geen raad met de situatie en deze zal dan ook de rest van de avond in uw hoofd blijven spoken. Probeer dit gevoel wel los te laten voor u in bed stapt. Het zal u niet helpen bij uw broodnodige nachtrust.
Om af te sluiten met de mantra van een vriendin in dit soort situaties 'Hammmmmmkaassssssstosti'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten