zondag 27 oktober 2013

Dagvoorbijhoroscoop 27-10

Ook vandaag merkt u wat een zegen een goede nachtrust is. U wordt steeds vaker goed uitgerust wakker en kunt daardoor de vele dingen die uw pad kruisen luchtiger bekijken, makkelijker aanpakken en zaken aangaan. Het helpt u enorm!
Ook deze dag gaat weer prettig. U slaapt lekker uit,wordt rustig aan wakker, ziet de regen en harde wind en u bent blij dat u niet meer rookt. Dat scheelt een nat pak!
Wanneer het in de middag droog wordt,bent u iets minder overtuigd blij, en u besluit een boswandeling te gaan maken met uw hondjes. Uw jongste heeft geen zin, uw middelste vindt dat hij deze week al genoeg frisse lucht heeft gehad, uw oudste ligt nog in bad. Het lijkt er op dat u alleen gaat. Dan stelt uw man voor met zijn tweeën te gaan. Dat klinkt goed. Zomaar even met zijn tweeën erop uit.Wanneer u uw stevige stappers aantrekt krijgt u bericht dat oudste graag mee wil.Leuk,maar toch ook wel een teleurstelling. Daar gaat uw uitje met elkaar!
Gelukkig is de wandeling wel leuk,gezellig en verfrissend. Thuis wacht een heerlijke maaltijd die al bijna de hele dag staat te pruttelen. En zo komt u zonder kleerscheuren dag vijf door

Geen opmerkingen:

Een reactie posten