woensdag 2 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 2-10

Soms lopen dagen heel anders dan u van tevoren had bedacht. Hoewel u zeer veel waarde hecht aan structuur zal die vandaag ver te zoeken zijn.
In de ochtend zult u zich realiseren dat u denkt het een te willen maar vooral bezig zijn iets totaal anders te doen. Dit verwart u. U dacht toch echt dat u uw lopende project wilde afmaken, maar waarom gaat u daar dan niet tot over. Stiekem weet u het wel. U wilde dat gisteren zo graag dat u van uzelf dit vandaag ook moet willen. Na dit inzicht zal er berusting over u komen. U bent onderhand wijs genoeg om te weten dat gisteren een heel andere dag was dan de dag van vandaag.
Aan het begin van de middag zult u een telefoontje krijgen waar u niet blij van wordt. Terwijl uw jongste al wat van slag is door een voor hem grote verandering loopt er vandaag wederom iets spaak op dat gebied.
Dezelfde jongeman mag ‘s middags even op huisartsenbezoek voor een zeurend pijntje. Gelukkig valt het mee en u overlegt met de jongeman de ontstane vrije tijd samen te gaan winkelen. Met succes, aan het eind van de middag zult u beiden al een stuk beter de winter in kunnen.
Door dit ongeplande uitje loopt de avondplanning wat vertraging op. Gelukkig zijn al uw zonen vandaag behulpzaam zodat het leeglopen van de frituurpan over de keukenvloer opgelost kan worden terwijl zij andere klussen overnemen.
Wanneer manlief om acht uur thuiskomt treft hij weliswaar een enorme chaos en zeer vermoeide gezinsleden aan, maar het vet is van de vloer, de boodschappen zijn gedaan, de honden zijn uit geweest en een van de gezinsleden is al gedoucht en in pyjama. Gelukkig maar, want na een elf-urige werkdag is ook hij bekaf.

De rest van de avond wordt dan ook uitgezeten voor de tv. Laat de rommel maar liggen, die ligt er morgen ook nog wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten