donderdag 10 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 10-10

Na weer een heerlijk rustige nacht durft u vertrouwen te hebben dat de slaapproblemen die u jarenlang teisterden nu toch achter de rug zijn. Natuurlijk zal niet elke nacht vlekkeloos verlopen maar u kunt dus wel gewoon slapen.
De dag begint dan ook weer ontspannen. U klungelt wat rond en doet her en der een klusje.U merkt wel dat gisteravond veel indrukken hebt opgedaan want uw hoofd is wat rusteloos. U herkent en erkent dit gelukkig waardoor u zorgt voor voldoende ontspanning. U hangt wat digitaal rond, u schrijft een blog, u zet makkelijk eten op tafel. En u voelt hoe de rusteloosheid optrekt. Heerlijk!
In de avond maakt u zich ook geen drukte. De jonge hond mag lekker spelen,terwijl u rustig een kopje koffie drinkt bij een medebaasje. Na die tijd kijkt u wat tv en blijft hangen bij Zembla. Ondanks dat u onder de indruk bent en oprecht meeleeft met de betrokkenen bent u vooral blij dat u nog steeds getrouwd bent en voldoende van uw man houdt om dit ook te blijven. En dat u dus niet zelf voor de situaties uit de documentaire staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten