zondag 31 oktober 2021

dagvoorboijhoroscoop 31-10-2021

 

Vandaag zal het alweer wat beter met u gaan dan gisteren. Uw pijntjes en kwaaltjes lijken wat meer op de achtergrond. U voelt zich goed genoeg om weer gewoon te gaan sporten. Al was het alleen maar om de positieve lijn die u heeft ingezet te consolideren.

 

Het sporten zal u goed doen. In eerste instantie bent u wel wat benauwd maar gelukkig herinnert u zich op tijd dat u bent vergeten uw inhaler voor het sporten te gebruiken. Nu heeft u die altijd in uw sporttas dus de benauwdheid lost snel op. U kunt uw programma prettig afwerken.

 

 

Na het sporten merkt u wel dat u echt nog niet te hard van stapel moet lopen. Helaas heeft middelste een taxi nodig en vraagt of hij na het eten kan worden opgehaald. Ondanks dat u niet houdt van  in het donker over onbekende wegen rijden stemt u in.

Na een uitgebreide douche zorgt u dat het eten op tafel komt. Ondertussen is het weer omgeslagen en ziet u steeds meer op tegen de rit om middelste op te halen. Het regent harder en harder. De wind trekt aan. De wc en afvoer beginnen te borrelen. Kortom het is flink aan het spoken.

Oudste zit aan tafel en hoort het allemaal aan en vraagt dan hoe middelste zijn rit naar huis had geregeld. Alsof hij al wist wie de “klos” was dit keer. Als u zegt dat u dat bent biedt hij spontaan aan zijn bezigheden vroeg af te ronden zodat hij hem kan halen. Opgelucht neemt u dit aanbod met beide handen aan.

 

In de avond doet u niet veel meer. U speelt wat spelletjes op uw telefoon. U haakt nog wat aan uw project. U kijkt wat opnames van de nostalgische zender ONS, Sherlock Holmes om precies te zijn. Vanavond voor u geen moeilijke dingen, enkel ontspanning.


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten