zondag 24 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 23-10-2021

 

Op deze zaterdag gaat u een keertje extra naar de bibliotheek. Niet voor uw normale vrijwilligerstaken maar om te helpen rondom een bezoek van een boswachter in goede banen te leiden.

Bij een activiteit als deze is het altijd een gok hoe druk het gaat worden. Dan is een paar helpende handen altijd welkom. Er valt sowieso wat te sjouwen. En de beste wachter en de stagiair lusten zo af en toe ook wel een kopje koffie en/of thee.

En hoewel het niet stampend druk is rondom de boswachterstafel ziet u dat de kinderen die er wel voor zijn gekomen oprecht geïnteresseerd zijn.

 


Als alles in de bibliotheek weer een beetje aan kant is, gaat u even de stad in. Er moeten wat boodschappen komen, de kaas is bijna op en u moet nog wat kleinigheidjes hebben. En omdat u toch in de stad bent haalt u bij Bakker Bart wat Bartjes. Altijd goed voor een lekkere lunch.

 

Eenmaal weer thuis is het even een drukte van belang. Middelste en u komen tegelijk thuis. Jongste is net terug nadat ze met oudste naar een bandenboer is geweest omdat oudste één van zijn banden lek had en wil me even bijpraten. Iedereen wil erg graag lunchen met de net binnengekomen Bartjes. En net zo plots als alle kinderen er waren zijn ze ook weer alle kanten opgevlogen. Niet dat u nu alleen bent want manlief wordt wakker na zijn nachtdienst. Al snel is het tijd om te gaan koken.

 

Na het koken voelt u dat uw energie oor vandaag er wel doorheen is. Jammer, geen puf meer om die pompoentaart nog even te maken. Gelukkig staat de toekomstige vulling prima in de koelkast. Morgen weer een dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten