maandag 4 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 4-10-2021

 


Het lijkt er momenteel op dat u een abonnement heeft op dagen die anders verlopen dan u had bedacht. Gelukkig bent u flexibel genoeg om er mee om te gaan en u te schikken naar de stroom. Wat scheelt is dat u er vandaag zelf een stem in heeft.

 

U had bedacht dat u vandaag boodschappen zou doen, wat pakjes wegbrengen, een bloem kopen en deze naar de bieb brengen voor uw collega die veertig jaar in dienst is, een too-good-to-go-box ophalen, eten koken en dan na het eten een worteltjestaart bakken. Omdat dit een beetje veel tegelijkertijd is voor uw hoofd neemt manlief het boodschappen doen over. Dat helpt u de rust te herpakken om de rest te doen.

De rest van het lijstje loopt vast als u in de bibliotheek komt. U weet wel dat een van de vrijwilligers ziek is, maar dat er geen vervanging is gevonden en het frontofficepersoneel een overleg heeft kan de vrijwilliger van dienst het allemaal niet bijbenen. U besluit bij te springen en uw collega uit de brand te helpen. U  heeft een fijne achterban die u hierin ondersteunt en u weet in uw achterhoofd dat u morgen een bijna lege agenda heeft. Kleine moeite.

 

Morgen is manlief jarig en als bijna jarige mag hij de taart kiezen die morgen bij de koffie geserveerd gaat worden. Al moet u toegeven dat u zo brutaal bent geweest hem eerst maar twee opties te geven. U heeft namelijk erg veel zin in taart met creamcheesefrosting. Gelukkig voor u heeft u hem daarmee wel op het juiste spoor gezet. Het hele huis ruikt dan ook heerlijk naar carrotcake. Echte herfstgeuren. Maar eens gauw een reden bedenken om volgende week pompoentaart te gaan bakken.

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten