vrijdag 22 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 21-10-2021

 

Helaas zult u deze ochtend bij het opstaan direct opmerken dat u niet erg goed heeft geslapen. U wordt namelijk niet veel fitter wakker dan dat u was toen u in bed stapte. U heeft het gevoel dat het een lange dag gaat lijken.

Hoe u zich ook voelt, de dagelijkse dingen moeten toch gedaan worden. U ontbijt dan ook ongeveer met paracetamol en gaat de hond uitlaten. Daarna ontfermt u zich over de vaatwasser, de boodschappen worden afgeleverd en moeten worden opgeruimd. Dan is het alweer tijd om te lunchen, u op te frissen, nog wat paracetamol te slikken en naar de bieb te gaan.

Omdat het pijpenstelen regent wordt u vandaag gebracht en zult u ’s middags ook weer opgehaald worden. Wat een luxe zo’n gemotoriseerde regenjas!

 

Mede dankzij de regen is het niet heel erg druk in de bibliotheek. Gelukkig maar, zo kunt u rustig aan uw werkzaamheden verrichten. Dat vindt u prettig, dan kunt u de bibliotheek netjes aan kant achterlaten voor de ochtendploeg. Meestal lukt dat heel aardig, vandaag zelfs goed. Op die boeken na die die ene klant om één minuut voor sluit nog even kwam inleveren. Helaas pindakaas.Geen opmerkingen:

Een reactie posten