dinsdag 4 november 2014

dagvoorbijhoroscoop 4-11

Deze nacht slaapt u significant beter dan die van gisteren. U slaapt zeker wel drie uur aan een stuk. En daarna slaapt u zeker nog anderhalf uur. Helaas is het dan al weer tijd om op te staan. U mag namelijk al op tijd in het ziekenhuis zijn met uw oudste voor zijn schoeninlegzool op te halen. Dit stukje zool mag er voor zorgen dat hij weer wat rechter staat en wat minder hinder ondervindt van het beenlengteverschil. Al zal het de eerste dagen vast nog erg onwennig en misschien zelfs wel onprettig zijn.

Het ophalen van het zooltje is zo gepiept. En dat vindt u prettig. Oudste heeft nog steeds toetsweek en hoeft pas om elf uur op school te zijn. Omdat het pas half negen is heeft hij tijd genoeg om weer met u mee te gaan boodschappen doen. Niet alleen vindt u het prettig dat hij het zware tilwerk kan doen, het is ook een stuk gezelliger, u vergeet een stuk minder en hij begint er zelfs goed in te worden. Nog geen uur nadat u het huis verliet bent u na het ziekenhuisbezoeken met de boodschappen voor de rest van de week weer op weg naar huis. Dat liep gesmeerd.


Vermoeidheid speelt u wel de hele dag wat parten. Wat wilt u ook met uw fabuleuze slaappatroon? Niets aan te doen. En klagen gaat niet helpen. Gewoon doen wat gedaan moet worden. Dan maar een versnelling lager. De dag gaat vanzelf wel weer voorbij. Net als het slechte slapen. Zoals een goede vriendin van u altijd zegt: “Daar moet je niet wakker van liggen.”

1 opmerking:

  1. Hey die laatste opmerking komt me bekend voor. Het gaat vast goed komen hoor. Slaap lekker.

    BeantwoordenVerwijderen