zaterdag 9 augustus 2014

dagvoorbijhoroscoop 7-8 en 8-8

Ook deze donderdag doet u het prettig rustig aan. Helaas heeft u niet weer een hele nacht lekker geslapen,maar ach, u heeft overdag toch niet echt veel om handen. En wat u wel om handen heeft kan wel een dagje wachten.

En zo bereidt u zich voor om een donderdagmeppeldagstapavond met manlief samen. Een traditie die over de afgelopen jaren is ontstaan. De week waarin manlief vakantie heeft en de jongens op kamp of logeren gaat u samen een avond op stap.Voor de buitenstaander misschien niet veel of interessant, voor u zelf heel erg belangrijk. Even samen erop uit. Even uit de band springen. Een avond samen onverantwoordelijk zijn.
Ondanks dat jongste thuis slaapt is het toch mogelijk dat u samen op pad gaat. Wederom mag u hier oudste dankbaar voor zijn. Hij blijft thuis en hij biedt ook nog eens aan de volgende ochtend met jongste  naar de bus te fietsen.

U heeft samen een ontspannen en leuke avond. En wat heerlijk dat u allebei kunt uitslapen.Maar niet te lang want aan het eind van de ochtend mag u middelste ophalen van ponykamp. In eerste instantie vertelt hij nog vrij enthousiast,al geeft hij meteen al aan dat hij wel erg moe is. Thuis geeft u hem de mogelijkheid tot rust en tot zichzelf te komen maar blijkbaar heeft dat wat meer tijd nodig. Hij krijgt enorme hoofdpijn, voelt zich misselijk en vooral ook heel erg moe. Hij gaat uit zichzelf 's middags naar bed,komt er nog wel uit voor het avondeten maar na een paar happen en een paracetamol gaat hij liever weer naar bed.

Dat jongste moe thuis komt is de hele week al vaste prik. Net zoals meteen douchen,nog even gamen, eten, tv kijken en naar bed. Ook vandaag is geen uitzondering. Wanneer u even later oudste roept voor zijn melatonine krijgt u geen reactie. Wanneer u gaat kijken waarom hij niet reageert moet u wel even glimlachen. Nog geen tien uur en alle kinderen zijn onder zeil. Dat is lang geleden!

1 opmerking: