dinsdag 8 februari 2022

dagvoorbijhoroscoop 08-02-2022

 

Vandaag voelt u zich een stuk beter dan de afgelopen dagen. Wel nog een tikje emotioneel en wat moe, maar ook dat zal wel beter worden.

 

In de ochtend overtuigd u uzelf van de noodzaak wel weer mee te doen met het kwartoertje bejaardengym waar u gisteren weer mee gestart was. En dat was goed van u. Echt leuk vind u het misschoen niet maar u voelt veel voldoening na een kwartiertje meehuppelen met Nederland in Beweging. En u weet dat u als u elke dag meedoet aan het eind van de week ook daadwerkelijk merkt dat uw conditie en lenigheid iets is verbetert. Volhouden dus!

 

De middag brengt u in de bibliotheek door. Boeken opruimen, reserveringen opzoeken, cliënten helpen met zoeken, uitlenen en inleveren. De gewone bibliotheekzaken. Al begint u de middag met het zoeken naar sleutels van sloten die dicht zijn maar waarvan niemand die aanwezig is weet waar de sleutels zijn. Het kost wat zoeken en passen en een appje maar dan is het gelukt alle sloten te openen. Leuk zo’n puzzeltocht!

 

In de avond heeft u een stevig gesprek met uw kinderen. Er zijn wat huishoudelijke zaken waar u zich aan ergert. En niet voor het eerst. En nu, nu u wat moe bent bent u er klaar mee. Hopelijk is de boodschap aangekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten