dinsdag 19 april 2016

dagvoorbijhoroscoop 19-4-16

Tot gisteren stonden uw dagen in het teken van het aanstaande watersportkamp van jongste. Hoewel hij er enorm zin in had kwam er een heleboel spanning bij kijken. Om dit een beetje in banen te leiden bereidt u zich samen goed voor. U neemt alle informatie nogmaals door. U kijkt samen waar Hemelum ligt. U begint op tijd maar niet te op tijd met het verzamelen van de spullen die mee moeten. En u benoemt telkens weer dat hij het spannend mag vinden. Zo lukt het u samen de spanning in toom te houden.

Tot het moment dat u op maandagmorgen bij school de auto parkeert. U voelt hoe de paniek hem overvalt. Gelukkig bent u ruim op tijd zodat er nu tijd genoeg is om weer tot rust te komen. Maar u merkt dat hij licht gespannen blijft. Maar dat mag. Dat kan hij zelf goed onder controle houden.

Alles gaat ook goed. Hij laat ’s avonds weten dat hij het erg leuk heeft. Dat maakt u blij. Want stiekem heeft u zich toch een heel klein beetje zorgen gemaakt. U weet hoe lastig hij nieuwe situaties vind. Helemaal als hij geen bekenden bij zich heeft. Maar alle berichten wijzen erop dat hij zich uitstekend vermaakt.


Ook u vermaakt zich best deze dagen. Mandag rommelt u wat aan in huis. U heeft leuke nieuwe plantjes meegenomen om de vensterbank voor een beetje op te vullen. Die is al een tijdje kaal omdat om duistere redenen de meeste van uw kamerplanten een voor een het loodje hebben gelegd.

U doet een potjes wissel bij de overlevers zodat elk plantje eindelijk een goed passend potje heeft. U diept wat frutsels op uit de kast en u zet wat frummels juist weer in de kast. Kortom, u kleedt de boel weer een beetje anders aan. Maar hoewel u zeker niet ontevreden bent, bent u ook nog niet helemaal tevreden.

En dus pakt u het op dinsdag iets grondiger aan.  U ruimt op, u poetst en u zoekt uit. Met bevredigend resultaat. Dit was wat u al langere tijd wilde, maar waar u domweg al die tijd geen puf voor had. En dat voelt erg goed. Zelfs als u ’s avonds doodmoe bent. U voelt zich namelijk voldaan moe.Geen opmerkingen:

Een reactie posten