zondag 17 april 2016

dagvoorbijhoroscoop 17-4-16

De prioriteiten hebben even elders gelegen maar afgelopen week bent u dan toch weer begonnen met bloggen. En gezien de enthousiaste reacties die u kreeg was u niet de enige die het had gemist. Maar u had domweg even niet de energie om na allerlei regelwerk ’s avonds nog tijd te maken om te schrijven over uw dag. U ging liever zitten met een haakwerk. Even niet nadenken over alle bureaucratie met zijn regeltjes en invullijsten, maar haken en tellen.

Het regelwerk is nog niet helemaal klaar, maar u bent wel weer zover dat het niet meer uw dagen vult. En dan komt er vanzelf weer ruimte voor andere dingen die u leuk vindt. Dan is er wel weer tijd en energie om proberen uw gedachtegang te vangen in woorden.

Zoals gezegd heeft u de afgelopen dagen veelvuldig gehaakt. Met resultaat. U heeft alleen al in de afgelopen tien dagen drie projecten afgerond. Toevallig allemaal sjaals/omslagdoeken. Leuk, kleurrijk en aangenaam warm bij uw spijkerjack wat eigenlijk nog net iets te fris is. Ja, mooi zijn is wel leuk, maar u bent toch echt op een leeftijd dat u er geen kou meer wilt lijden voor looks. En u bent erg trots op uw frutsels. Ze zijn goed geslaagd.Nu wordt het tijd verder te gaan met een wat kleiner haakwerk. Ondanks dat u dat gepriegel iets minder leuk vindt, wordt het cadeautje wat u aan het maken bent erg snoezig. Hopelijk gaat de aanstaande ontvanger dat ook vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten