zaterdag 6 december 2014

dagvoorbijhoroscoop 5-12 en 6-12

En weer twee dagen voorbij in de horoscoop. Heeft u het dan zo druk gehad gisteren? Nee joh. Maar wel mezelf zo goed bezig gehouden dat het zomaar bedtijd was en u zonder horoscoop te schrijven in bed bent gestapt.

De vrijdag verliep redelijk gelijk aan andere vrijdagen. Maar stiekem was ie een klein beetje anders. Na het boodschappen doen loopt u even de Scapino binnen en ziet daar schoenen die u erg geschikt lijken voor middelste. Die heeft namelijk zijn schoenen ernstig vernacheld met voetballen en moet zo spoedig mogelijk nieuwe hebben. Helaas heeft Bruin momenteel geen dure-schoenen-centen en zal hij het met een opruimingsschoen moeten doen. Had ie maar zuiniger moeten doen met dat andere paar.

Ook de avond is anders. Wegens Sinterklaas is het zwembad dicht en wordt er dus niet getraind. U hoeft dus ook niet op tijd te eten en het voedsel hoeft ook niet enorm verantwoord te zijn. Wanneer hij eerst een uur training geeft en daarna zelf twee uur traint wilt u dat best doen, maar een keer friet op vrijdag is ook best lekker.

Bij u thuis deze vrijdagavond geen pakjesavond. De mannen willen best lootjes trekken en cadeautjes uitwisselen maar willen geen surprises maken en al helemaal geen gedichten. Vorig jaar heeft u het geprobeerd, Sinterklaas vieren zonder gedichten, maar op de dag zelf heeft u nog snel vijf gedichten in elkaar gedraaid. Zonder surprises vindt u prima, maar een sinterklaas zonder gedichten? Nee, dat kan niet. Dan kunt u net zo goed pakjes onder de kerstboom leggen. U wilt  pas weer sinterklaas vieren als de mannen gedichten willen maken of u kleinkinderen heeft rondrennen. Het zijn dit jaar dus pakjes onder de kerstboom geworden.

Wel wordt het een gezellige avond.U kijkt met de jongens samen The Voice onder genot van fris en chips. 
Wanneer manlief thuiskomt raken hij,oudste en u in gesprek over muziek en al snel kruipt manlief achter de pc om oudste eens wat door de jaren heen verzamelde werken te laten horen. En dan duurt het ook niet meerlang voor u midden in de kamer staat mee te dansen terwijl u ondertussen een spelletje 'raad-de-plaat' doet. En toen was het zomaar laat.

Vandaag twijfelt u. Sinterklaas is weer naar Spanje en dus mag de kerstversiering van zolder. Maar u besluit nog even te wachten. Eerst nog even flink de stofdoek, stofzuiger en dweil door de kamer. Daarna mag u weer los gaan. En daar heeft u zin in. U heeft namelijk geen flauw idee meer wat u vorig jaar nou ook alweer allemaal had aangeschaft in uw nieuwe kleurenschema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten