maandag 8 september 2014

dagvoorbijhoroscoop 8-9

Vandaag staat manlief vroeg op om de zonen de deur uit te helpen.U bent er weinig rouwig omdat u mag blijven liggen want u voelt uw buikpijn al weer aardig.Of eigenlijk voelt het onaardig. Het voelt verre van aardig of fijn. En dus maakt u gebruik van de vrijheid te blijven liggen.

Wanneer u later alsnog uit bed komt maakt u een lijstje van dingen die gedaan moeten worden.Manlief is vanmiddag werken dus het spitsuur staat u er alleen voor. En u mag vanavond met jongste naar de manege. Verder moet er eten op tafel komen en een was aan en van de lijn. Dat zijn de dingen die u zelf moet doen. En om te zorgen dat u die goed kan uitvoeren moet u een aantal andere klussen uitbesteden. Zowel 's middags als 's avonds loopt er een zoon met de hond, worden alle zonen ingeschakeld voor het serveren van het eten en het weer opruimen van de eetboel en wijst een van de zonen aan om de beestjes te voeren. Samen rooit u het wel. Misschien werkt de ene zoon net iets makkelijker en vanzelfsprekender mee dan de andere, maar als puntje bij paaltje komt (en ene zoon even stevig is toegesproken) helpt elke zoon mee.



Het is fijn dat u zo goed de dag doorkomt. U bent blij dat het zo kan. En u bent trots dat ze zo groot,zelfstandig en verantwoordelijk worden. U bent heel trots op uw zonen.

1 opmerking: