woensdag 3 september 2014

dagvoorbijhororscoop 3-9

Vandaag slaapt u uit. Wat een heerlijkheid. U voelt u bijna herboren wanneer u eindelijk uit uw bed komt. In ieder geval een stuk fitter en energieker. En wat doet dat toch altijd wonderen voor uw welbevinden. U heeft direct weer het gevoel alles wat op uw pad komt aan te kunnen.

Nu heeft u vandaag ook best een lekker rustig dagje. Middelste komt rond half een thuis een en wordt rond kwart voor een weer opgehaald. Oudste heeft les tot drie uur en jongste mag tot half vier naar school. Misschien komt u zelfs nog wel aan hobbyen toe met die zee aan vrije tijd!

Maar eerst maar eens de was buiten hangen want helaas is de droger onbruikbaar. De monteur van het bedrijf waar de droger gekocht is heeft dringend geadviseerd de machine niet meer te gebruiken omdat de trommel wederom kapot is. Omdat dit niet de eerste keer is in dit vier jaar oude apparaat is er een melding gemaakt bij de vertegenwoordiger. Nu is het afwachten hoe deze het wil oplossen.
Tot die tijd bent u aangewezen op zon en windkracht. En misschien dat u schoonmoeder of buurvrouw van de week nog even lief aankijkt voor de handdoeken. U bent de harde scrubdoeken niet meer gewend en uw huid kan er niet zo goed meer tegen. Maar dat is niet het ergste. middelste kan absoluut niet tegen dat gevoel en  gilt alles al bij elkaar als hij alleen al denkt aan hoe dat op zijn huid gaat voelen. Nu de zachte handdoeken bijna op zijn bent u bang dat u hem nu helemaal niet meer onder de douche krijgt. (al levenslang een strijdpunt)

De dag vliegt om. De hoeveelheid vrije tijd die u dacht te hebben valt toch weer tegen. Met de was, een beetje huishouden, wat regeldingetjes en wat rondhangen op Pinterest is uw tijd zo op. Niet erg maar dat betekent dat u snel op uw fiets moet springen om boodschappen te doen. Er zal namelijk weer gegeten moeten worden en manlief wil vannacht op zijn werk vast wel een boterhammetje willen eten.

Na het eten lijkt de tijd weer eens om te vliegen en u vliegt weer vrolijk mee.Hoog tijd om weer even pas op de plaats te maken. Gelukkig heeft u de detective van vanavond opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten