donderdag 20 februari 2014

dagvoorbijhoroscoop 20-2

vandaag een iets rustigere start van de dag. De twee pubers zijn een dagje vrij dus u staat alleen met uw jongste op. Wanneer deze de deur uit is,geeft u nog even toe aan uw slaapbehoefte. Het is maar een uurtje,maar o wat is dat een heerlijk uurtje. Pure luxe.
Na dit uurtje begint de dag dan toch echt. En ja,nog steeds netjes volgens het lepeltjesstramien. Lepeltje gebruikt? Even rust. En u zet de lepeltjes vandaag eindelijk wat meer in naar uw eigen goeddunken en wat minder voor wat u denkt belangrijk te moeten vinden. Stiekem toch een beetje uit het stramien ;-)
In de middag krijgt u een zeer onverwacht telefoontje. Door afhankelijkheid van de grote broer binnen hetzelfde lokalencomplex is de school van de pubers in een lastig pakket geraakt. De grote broer heeft morgen al vakantie en draait vandaag de deuren op slot.Zo jammer, want daardoor kunnen drie van de zes klassen hun lokaal niet in. Er schijnt ook nog iets te zijn met een centraal geregeld verwarmingssysteem en uiteindelijk heeft men maar tot een extra vakantiedag besloten.De pubers zijn morgen dus ook vrij! Zij blij. En u? Ach, ook die paar uur dat ze allebei én wakker én thuis zijn overleeft u vast wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten