maandag 17 februari 2014

dagvoorbijhoroscoop 17-2

Deze week draait uw gezin in het ritme van de vroege dienst van manlief mee. Voor u betekent dat vroeg opstaan, voor uw kinderen betekent dat 's ochtends veel zelf doen. U bent nou eenmaal minder van het bedienen en aanreiken dan hun vader.
U probeert ook vandaag weer het een en andere 'gewone' werk te doen. Wanneer u na een punt op uw huishoudlijstje al merkt dat uw lichaam dit meer dan genoeg vind moet u even slikken. Dit is veel minder dan wat u gisteren of eergisteren kon!
Wanneer u even later onderuit gezakt in uw stoel hangt herinnert u zich een verhaal over chronisch ziek zijn en lepeltjes. En u kijkt opnieuw naar wat u vandaag gedaan hebt. En u kijkt nu ook verder dan enkel uw huishoudlijstje. En u bent mans genoeg om te erkennen dat u ongemerkt al heel wat lepeltjes hebt gebruikt.
Leuk is het nog steeds niet maar u kunt nu wel wat meer berusten in uw rust.Goed zo.



toevoeging: Hier een link naar een versie van de lepeltheorie. Het is een behoorlijke lap tekst maar zeker de moeite waard om te lezen als je een chronische ziekte hebt of iemand met een chronische ziekte kent:  lepeltheorie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten