maandag 25 november 2013

Weekendvoorbijhoroscoop 23-11 en 24-11

De zaterdag staat geheel in het teken van het feestje van 's avonds. U baalt als een  stekker want juist deze nacht slaapt u zeer slecht. U ligt lang wakker, droomt raar en u wordt veelvuldig wakker. Na de noodzakelijke zaken kruipt u 's middags dan ook nog even lekker terug in bed.Omdat ook manlief niet briljant is uitgerust komt ook hij er bij liggen. U slaapt beiden heerlijk, maar het wordt nog wel een heel gehaast om op tijd op het station te zijn om de trein van kwart voor zeven te halen.
Het feestje is het haasten helemaal waard.Zoals alle bedrijfsfeestjes van manlief is alles tot in de puntjes verzorgd. Een leuke locatie, goed eten, prima personeel en een leuk moppie muziek. En gelukkig het gezelschap van collegae met aanhang die u kent en graag mag. U bent dan ook erg voldaan wanneer u beiden in de laatste trein naar huis zit.
De zondag zal geweid worden aan nagenieten en bijkomen. Ü slaapt lekker uit en duikt 's avonds weer op tijd het bed in. Heeft u iets te heftig gefeest of is het de leeftijd dat u zich zo vermoeid voelt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten