woensdag 27 november 2013

dagnvoorbijhoroscoop 25-11/27-11

weer een dagenvoorbijhoroscoop omdat u gisteren echt geen puf meer had uw laptop op te starten toen u eindelijk thuis was. Geen schande als u ziet wat u deze dagen allemaal doet.
Op de maandag heeft u een gesprek over passend onderwijs waarin u wordt gevraagd of u namens De Ambelt laats wilt nemen in de ondersteuningsplanraad van het samenwerkingsverband Steenwijk/Meppel/Hoogeveen. Natuurlijk is ook uw ego gestreeld maar de voornaamste reden waarom u toezegt is dat u dolblij bent met deze kans. Meepraten en meebeslissen over de hulpverlening binnen alle voortgezet onderwijs, dat is pas lekker je ermee bemoeien!
Natuurlijk het voorbereidende slapen en uitrusten, maar ook communiceren met oppas, jeugd, mede-concertgangers en partner. Lekkere chaos dus. Maar het lukt om met een gerust gevoel op tijd thuis te vertrekken. Gelukkig maar want u bent niet de enige die naar Amsterdam wilt, al gaat goddank niet iedereen naar het concert waar u al zolang naar uitziet.
De avond is geweldig! De band maakt de verwachtingen waar en het gezelschap is als  altijd zeer aangenaam. Na het concert kost het enige moeite Amsterdam weer uit te komen maar eenmaal op de snelweg heerst er rust. Thuis stort u zich voldaan in uw beden komt daar de volgende dag pas laat weer uit. U mag weer eens voelen dat u toch echt geen achttien meer bent. Maar spijt heeft u niet. U heeft volop genoten. Dat maakt alles goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten