maandag 14 juni 2021

#WOT deel 22, 2021

Het is geen geheim dat ik geen echte zonaanbidder ben. Ik verbrand snel, heb snel last van hoofdpijn bij veel zon en heb ook last van andere warmtekwaaltjes als dikke voeten, slecht slapen, zwaarder ademen en weinig energie. Ik sta dus niet te juichen bij weersvooruitzichten met temperaturen boven de vijfentwintig graden.


Ik pleit al jaren voor een gematigde zomer. Zo één die in april begint met temperaturen rond de achttien graden en dan langzaam opbouwt tot een stabiel zomerweer voor juni, juli, augustus met temperaturen tussen de tweëntwintig en vijfentwintig graden. 's Nachts een buitje voor het waterpeil , de boer en de tuin. En dan de volgende dag weer een mooie blauwe luch met wat schaapjeswolken. Heerlijk.


Was het maar zo eenvoudig. Vul een wensenkaart in en krijg het weer wat bij jou past. Dat gaat in ons kikkerlandje nooit lukken. Ons meest gedeelde eigenschap lijkt wel te zijn dat we het nooit met elkaar eens kunnen zijn dus zal ook het weer wel tot grote donderbuien leiden.


Zon = 1) Blijdschap 2) Brandende bol 3) Bron van energie 4) Dagelijkse gast 5) Daggesternte 6) Energiebron 7) Felle lichtbron 8) Helios 9) Hemellichaam 10) Koperen ploert 11) Lichtbron


Geen opmerkingen:

Een reactie posten