woensdag 16 december 2020

#wot deel 49, 2020

 

Bingo = 1) Bordspel 2) Casinospel 3) Flipperautomaat 4) Gezelschapsspel 5) Gokautomaat 6) Kansspel 7) Loterijspel 8) Uitroep 9) Uitroep na een rake opmerking

 

Na een interview wat ik gaf voor de plaatselijke krant besefte ik dat ik het fictie schrijven miste. Dus toen het #wot-woord van vorige week verscheen nam ik mij voor er een verhaal van te maken. Ik had zelfs al een idee.

 

De uitwerking liet wel behoorlijk op zich wachten. Na een week had ik nog geen letter op mijn scherm. En dat terwijl ik me zo had voorgenomen wat meer op tijd mijn schrijfsels te gaan plaatsen. Het lukte maar niet mezelf er toe te zetten gewoon te gaan schrijven. Laat ik me toch weer tegenhouden door twijfel. Tot mijn jongste van de week in een gesprek in een heel andere context zei: “Bij twijfel gewoon doen.”.

 

Bingo! Dat was het zetje wat ik nodig had. Ondanks dat het nog een paar dagen heeft geduurd heb ik het verhaal voor de vorige #wot af. Mocht je het nog niet voorbij hebben zien komen en het willen lezen kan je hier klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten