maandag 30 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 30-09-2019


Het weekend is weer voorbij, alle zonen zijn naar school en manlief heeft vroege dienst. Dit alles betekent dat u al vroeg alleen thuis bent. Dat is af en toe zo ontzettend lekker. Gewoon mijn dingen doen in een leeg en stil huis. Daar kunt u enorm van genieten.

De ochtend besteedt u aan huishoudelijke beslommeringen. Verder maakt u het weekschema voor het eten en aansluitend de boodschappenlijst. U heeft deze week mazzel. U hoeft drie dagen aaneensluitend niet te koken. Wat is het toch heerlijk dat alle drie uw zonen kunnen en willen koken. Echt een luxe.

In de avond gaat u nog even flink aan het typen. Door het gezellige weekend heeft u toch een oefenachterstandje opgelopen. Dat wilt u zo snel mogelijk inhalen.
Uw jongste zoon houdt u gezelschap aan tafel. Ook hij heeft door omstandigheden een kleine achterstand opgelopen en u heeft samen afgesproken in ieder geval drie avonden per week een uurtje samen aan het huiswerk gaat. Zo stimuleert u elkaar daadwerkelijk aan de slag te gaan.

In de loop van de dag maakt u nog wat afspraken waar u erg naar uit kijkt. Lekker hobbybeurzen aflopen met verschillende mensen. U zou er naar één maar sinds vandaag zijn dat er spontaan drie geworden. De eerstkomende beurs is in Assen en daar gaat u met uw moeder naar toe. U kijkt er al erg naar uit.Geen opmerkingen:

Een reactie posten