maandag 23 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 23-09-2019


U voelt zich deze dag niet erg fit. U heeft wat last van een zeurhoofd, druk op de oren en druk in de holten. Waarschijnlijk heeft u een virusje opgelopen. Niet vreemd want vorige week was uw mentor ziek, vandaag hoorde u dat de lerares toetsenbordvaardigheid ziek is en een aantal van uw studiegenoten waren ziek afwezig of niet helemaal fit. U draait dus echt volop mee in het onderwijs!

Ondanks uw gesteldheid gaat u er ook vandaag weer flink tegenaan. Die mooie baan komt niet vanzelf aanwaaien, daar moet u toch echt de vacatures weer voor doorspitten. Vandaag helaas geen interessante nieuwe vacature. Vandaag helaas ook weer geen uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Aan de zonnige kant, er is vandaag ook geen afwijzing binnen gekomen.

De middag wijdt u weer aan de studie. Typen en archiveren staan wederom op het programma. Verder probeert u nogmaals wijs te worden uit een virtuele omgeving. De omgeving snapt u redelijk, alleen lukt het u maar niet deze te rijmen met de opdrachten in de planner. Morgen toch maar eens een mailtje aan wagen.

In de avond gaat u zich ontspannen met het omhaken van de vlaggetjes van de vlaggenlijn die u aan het haken bent. Het kleurrijke geheel maakt u vrolijk. Goed zo, u kunt wel wat vrolijkheid gebruiken want u merkt dat u na al die afwijzingen en het nog steeds niet slagen in het vinden van een baan het koppie een beetje laat hangen.

Kop op, uiteindelijk komt alles wel goed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten