donderdag 12 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 12-04-2018


De afgelopen dagen ligt u een beetje met uzelf overhoop. U heeft al een tijdje wat vage klachten die u niet helemaal lekker zitten. En u voelt dat de tranen vlak onder het oppervlak zitten.

Wanneer u vandaag in de wachtkamer op de doktersassistente zit te wachten voor een bloeddrukcontrole voelt u een aantal van de vage klachten opspelen. De hint dat het tijd wordt ze eens aan te kaarten.

Helemaal soepel verloopt dat niet. U vindt het moeilijk onder woorden te brengen wat u bezig houdt. U wilt namelijk u niet aanstellen, maar u wilt ook zeker niet uw onrust bagatelliseren. Maar u merkt ook nog iets anders. Zoals vaker bent u bang niet serieus te worden genomen. Uw emoties gaan ondertussen ook nog eens met u aan de haal. Jemig, als u al niet eens kalm en objectief kan vertellen wat u voelt waarom zou iemand u dan echt serieus nemen?

Langzamerhand komt u tijdens het gesprek tot een conclusie. Of uw klachten nou van fysieke aard zijn of toch psychosomatisch, het is tijd oud zeer, verdriet en angst onder ogen te komen. Het is tijd dat zelfbeeld eens af te stellen. Het is tijd om hulp te vragen en aanvaarden. Een hele uitdaging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten