zondag 8 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 08-04-2018


Langzamerhand begint u een beetje tot rust te komen. U maakt zich nog wel wat kleine zorgen om de zieken in uw omgeving maar ze letten gelukkig goed op zichzelf, gaan op tijd naar de huisarts en nemen voldoende rust en zo. U kunt niet meer doen dan hopen op beterschap.
Zelf lijkt u weer wat energie te krijgen. Het gaat nog steeds met pieken en dalen maar de dalen lijken minder diep te worden. Een constatering die u tevreden stemt.

U zult nog wel voorzichtig moeten zijn met uw energie en deze heel goed verdelen want er zitten nog wat onrustige weken aan te komen. De profielwerkstukken van middelste en jongste moeten ingeleverd, gepresenteerd en beoordeeld. De laatste tentamens worden afgenomen. De examentraining gaat weer beginnen. De laatste opmaat naar de eindexamens.
Gelukkig staan beide jongens er goed voor. Dat scheelt een boel stress.Gisteren hebben manlief, jongste en u de achtertuin eens onder handen genomen. U snoeide, jongste wiedde en ruimde op, manlief heeft de boel weer eens flink geveegd. Vandaag kunt u daar de vruchten van plukken en op het terras van het zonnetje genieten. U verkleurt zelfs een beetje.

In het zonnetje haakt u fanatiek door aan uw uitdaging. Het lukt u het vierde diagram af te krijgen en een aardig begin te maken aan het vijfde haakschema. Blijkbaar let u goed op en telt u netjes want u hoeft niets uit te halen. Nog iets om zeer tevreden over te zijn. Wat is het leven vaak toch aangenaam.Geen opmerkingen:

Een reactie posten