dinsdag 19 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 19-1

De laatste toetsdag van oudste vandaag. Gelukkig maar want hij begint erg last te krijgen van de stress. En als hij last heeft van stress, ja dan heeft de rest daar ook last van. Gelukkig begint hij het zelf ook meer en meer te zien, voelen en begrijpen waardoor het dit keer niet tot zware ontploffingen tussen hem en de anderen heeft geleid. Ja hij kent zichzelf heel aardig en durft daar steeds meer naar te handelen.Zelf gaf hij al aan dat de combinatie van dinsdags school, werken en trainen teveel vergde op sociaal gebied en dat hij dus zijn beschikbaarheid van dinsdag naar donderdag ging zetten. U bent hoe dan ook trots op hem.

U zelf stort zich vandaag maar weer eens op de was. De wasmachine had weer overuren gedraaid dus die werd even verwend met een extra lang, extra heet, leeg programma met soda. Zal ie vast van opknappen.
Dankzij die overuren van de wasmachine heeft u manden en manden vol schone was. Soms vraagt u zich wel eens af hoe het kan dat iedereen nog steeds schone kleren in de kast heeft liggen met de hoeveelheid die u heeft liggen. Al kwam middelste van de week naar beneden in een trui die u nadat hij gekocht was nu voor het eerst weer zag. Lag achterin zijn kast en er lag niets meer voor. Zo vind je nog eens wat. Toch wel handig, zo’n moeder die niet altijd direct de was opvouwt en in de kasten legt.

’s Avonds mag u weer meer naar de manege. Echt fijn dat het juist nu weer heeft gesneeuwd, glad is en dat ene vervelende autootje weer zo ontzettend niet in de parkeervakken staat dat u niet eenvoudig uw auto van de parkeerplaats kunt draaien. En u vindt het al zo fijn dat u weer elke drie weken naar de manege mag.
Het is nou eenmaal geen hobby en dat zal het ook wel nooit worden. En dat geldt voor zowel het autorijden als het tijd doorbrengen op de manege.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten