donderdag 30 oktober 2014

dagvoorbijhoroscoop 30-10

Vandaag heeft u een rustig dagje. Er gebeuren geen rare dingen. De zonen hebben allemaal een goed humeur. De huisdieren gedragen zich voorbeeldig. En zelfs uw gezondheid houdt zich gedeisd. Een dagje om u goed voor te bereiden op een zeer drukke en onregelmatige vrijdag. Want morgen gaat alles anders dan anders. Jongste is het eerste uur vrij, oudste hoeft enkel het vierde uur naar school en middelste krijgt eind van de ochtend zijn beugel.

Nu dus vooral heel veel genieten van de onverwachte rust. En dat doet u dan ook maar. U bereidt wel al het een en ander voor voor morgen want ook morgen moet er weer op tijd worden gegeten, maar voor de rest doet u echt rustig aan.
U maakt zelfs eindelijk tijd om een wens van uw jongste te vervullen. U gaat er eens goed voor zitten om hem de eerste haaksteken, de losse en de vaste, te leren. Hij pakt het aardig open hoewel het haakwerk nog niet erg gelijkmatig wordt krijgt hij wel al aardig de slag te pakken voor zijn concentratievermogen hem in de steek laat. U bent apetrots.


Wanneer u later in de middag de benodigdheden voor het avondeten wilt pakken, kunt u een lachsalvo niet onderdrukken. Uw chaotische brein zorgt er nog al eens voor dat u vrij essentiĆ«le ingrediĆ«nten van een maaltijd. Dit geregeld tot grote hilariteit van uw oudste. En nu komt u er achter dat u ondanks dat oudste gisteren mee was  en zelf het eten van vanavond voorstelde u weer vergeten bent wat u bij dit recept altijd vergeet. Zo moeder, zo zoon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten