vrijdag 18 april 2014

dagvoorbijhoroscoop 18-4

Het wordt vandaag een relatief rustig dagje. Uw oudste zoon heeft een dag met vrienden gepland staan en is al op tijd de deur uit. Uw andere zonen brengt u in de loop van de dag naar het logeerhuis. Manlief werkt een late dienst en oudste zoon vertrekt na voor een hap eten thuis te zijn geweest naar het zwembad voor zijn training.
Het moment waar u de hele dag al naar toe hebt geleefd is daar. Een leeg huis. Het perfecte tijdstip om eindelijk uw verhaal af te schrijven. Terwijl u nog even de hond uit laat beginnen de zinnen zich al in uw hoofd te vormen. U hoeft thuis alleen nog maar te gaan zitten en typen. En u niet laten verleiden tot afleiding.Dat laatste blijkt nog het lastigste, maar het lukt. Even voor tien uur zet u na ruim 1600 woorden een definitieve punt. De laatste zin staat. Nu even afstand nemen. Morgen kritisch doornemen en eventueel aanvullen dan wel verbeteren en dan kunt u een dag voor de deadline uw deelname versturen.
U bent trots, vervuld met vreugde, onbescheiden en huiverig tegelijk. Euforie omdat het verhaal eindelijk volledig vorm heeft gekregen, twijfel omdat u altijd twijfelt of het goed genoeg zal zijn. Maar u weet,dit is wat u op dit moment kunt en uiteindelijk is dat altijd voldoende.2 opmerkingen:

  1. op schema, ik heb vandaag ingeleverd maar herken de voorbereiding, de druk. Benieuwd naar het resultaat, hopelijk geplaatst maar evengoed, anders ook

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mocht het een van de lijsten niet halen wordt het natuurlijk gepubliceerd maar ik hoop dat je nog lang mag wachten

    BeantwoordenVerwijderen