dinsdag 10 december 2013

dagvoorbijhoroscoop 10-12

Een rustig dagje tussendoor. En dus bezig met wat administratief werk wat nog wat laatste aandacht behoeft en dan de deur uit kan. De laatste indicatiestelling cluster 4. Dit stukje van onderwijsondersteuning zult u niet missen!
Wanneer u bijna klaar bent wordt u verrast door een bliksemkoffiebezoek. Gezellig!
Helaas gaat het nog steeds niet beter met uw oudste hondje. Omdat u en uw partner toch erg bezorgd zijn wordt er een afspraak bij de dierenarts. Morgenochtend Kunt u terecht en worden hopelijk uw zorgen weggenomen.

2 opmerkingen:

  1. Alles goed gegaan bij de dierenarts?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op zich wel. Het bloed afnemen was wel een crime door een aantal ouderdomsfactoren, maar uiteindelijk hadden ze na vier keer prikken voldoende. Daaruit bleek niet dat de nieren niet goed waren wel dat ze geen diabetes heeft, maar de leverwaarden waren wel wat afwijkend. Nu eerst bijvoeren om te zien hoe het gaat als ze meer energie heeft. Graag ook even urine en laten nakijken. En over een dikke week kijken hoe het dan gaat.
      Op zich dus niet slecht maar ik hou er ernstig rekening mee dat dit krakende wagentje nu toch echt op haar eind loopt. Ze is hoogbejaard met haar vijftienhalf

      Verwijderen