maandag 3 januari 2022

dagvoorbijhoroscoop 03-01-2022

 

Na het afronden van uw kerstverhaal heeft u een kleine blogpauze in gelast. Het kerstverhaal luidt traditiegetrouw de feestdagen in en u kiest ervoor deze periode geen voorbijhoroscopen te plaatsen. U kent uzelf, u gaat dat vergeten, of geen energie meer voor hebben of er weinig tijd voor hebben. Dan kunt u beter in het nieuwe jaar de dagelijkse terugblik weer op pakken.

 

Er is veel om op terug te kijken maar u zult het kort houden. De kerstdagen waren rustig en gezellig, uw verjaardag evenzo en oud en nieuw was bijna saai. U heeft optimaal genoten van de rust die dat meebracht.

Nu lijkt het net alsof u zich heeft verveeld maar daar was niet veel tijd voor. Tussen de feestdagen door had u namelijk de agenda behoorlijk vol. Vandaar ook dat u het helemaal niet erg vond dat de dagen zelf zo heerlijk rustig waren.

 

Deze maandag is de eerste doordeweekse dag van een nieuw jaar. U heeft volop plannen maar moet deze drastisch bijstellen als u beseft dat iedereen vandaag thuis is. Het ene kind is weliswaar aan het werk maar dat beperkt u toch in hoe hard u kan zingen, met dingen heen en weer zeulen en muziek draaien.

Toch lukt het u vele dingen van uw wensenlijstje af te strepen. Dat u aan het eind van de middag uitgeteld op de bank hangt neemt u maar even voor lief. U kunt weer fatsoenlijk in uw huiskamer rondlopen. Alles wat zich daar had opgehoopt, dozen, een krabpaal, kerstversiering, is eindelijk opgeruimd. U bent voldaan. Morgen heeft u weinig in de agenda staan dus u kunt rustig aan doen mocht dat nodig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten