zondag 13 oktober 2019

dagvoorbijhoroscoop 13-10-2019


Na de luie dag van gisteren doet u het vandaag nog maar even rustig aan. Niet helemaal zo rustig als gisteren. Het lan niet altijd feest zijn.
Buiten dat u een behoorlijke bergketen aan was te vouwen heeft mag u ook nog een aantal heuveltoppen aan vuile was wegwerken. Jammer genoeg regent het bij u, u kunt dus helaas niet de was buiten hangen. Dat betekent niet alleen dat uw was niet die extra frisheid heeft maar ook dat u minder was kan ophangen en dus ook minder was kan wassen. Het gaat dus niet lukken allesweg te werken. Van de week dus nog maar een keer de machine aanslingeren.

Afgelopen week heeft u uw banenjacht nieuw leven in proberen te blazen door een oproep te plaatsen op sociale media. Zoals altijd als u iets voor u persoonlijk wilt vragen vond u het een grote en enge stap. Maar u bent blij dat u het gedaan heeft. Niet alleen reageren mensen heel fijn, er zijn ook daadwerkelijk twee vacatures naar voren gekomen die u nog niet kende. Een sollicitatie is zelfs al verzonden.
Ook uw mentor heeft aan u gedacht. Zij heeft volgende week een gesprek met een bedrijf wat serieus overweegt een bbl-er aan te nemen voor hun vacature en uw mentor heeft u de vacature alvast doorgestuurd met het advies alvast te solliciteren. Dat advies heeft u niet in de wind geslagen. Ook deze sollicitatie is de deur uit.

Uw goede hoop is bijna helemaal terug. U bent zelfs weer voorzichtig optimistisch dat er ergens een opleidingsplek voor u is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten