dinsdag 6 maart 2018

dagvoorbijhoroscoop 06-03-2018


Sinds gisteren is het officieel. U heeft tijdelijk een voltijd werkende zoon. Dat is best even wennen voor u allebei. Voor hem aan zijn werkzaamheden, voor u aan zijn werktijden. Maar u klaagt niet. U bent erg blij dat hij aan de slag is.
Tot nu toe is hij best enthousiast. Hij heeft geen hekel aan het werk, hij doet ervaring op die hij straks in zijn opleiding kan gebruiken en hij verdient genoeg om geld opzij te zetten voor zijn ItaliĆ«-reis. Dat geeft  wel tegenwicht aan de nadelen.

Ook bij u lopen de werkzaamheden momenteel op rolletjes. U hebt voldoende energie om uw werkzaamheden te verrichten. U bent weer elke dag in beweging. U bent bijna toe aan de grote stap, weer gaan zwemmen.
U hikt er nog een beetje tegenaan omdat u zo bang bent uzelf weer voorbij te lopen. Het gaat net zo lekker. U wilt die stijgende lijn niet te veel forceren. Maar u merkt dat er ruimte komt in uw dag. U heeft wat minder het gevoel dat u veel moet. U verwacht daarom dat u eind deze week toch wel weer in het water ligt. En ondanks dat u wat huiverig bent kijkt u er naar uit.

Ook op hobbygebied loopt alles voorspoedig. U heeft net het derde kwart van een langlopend tunisch project afgerond. U bent nog niet gestart met het laatste kwart omdat u eerst een sjaal voor iemand wilt haken.
De persoon in kwestie had al eens gevraagd of u ook voor haar een specifiek patroon zou willen maken, u bent alleen zo brutaal geweest totaal andere kleuren uit te kiezen dan het exemplaar wat zij heeft gezien. U vindt ze beter bij haar passen en hoopt vurig dat zij dat ook vindt als ze de sjaal uitpakt. Het zal vast wel goed komen want het patroon wordt erg mooi in deze blauwgroene tinten.  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten