dinsdag 31 oktober 2017

dagvoorbijhoroscoop 31-10-2017

Brr wat heeft u het koud als u wakker wordt. U heeft al een extra dekentje op het bed gelegd maar nog heeft u moeite met lekker slapen omdat u het niet lekker warm heeft.

Het zal vast niet alleen het weer liggen. Manlief is al sinds gisteren ziek thuis. Oudste kwakkelt al een paar dagen. En middelste wisselt dagen waarop hij zich goed voelt af met dagen met barstende hoofdpijn. Met zoveel ziektekiemen zal u vast ook een virusje hebben opgepikt. Maar snel beter worden want overmorgen al is het eerste leuke uitje wat in het verschiet ligt.

Op een of andere manier loopt vandaag niets zoals u had bedacht. U staat om half acht vlees in de marinade te zetten omdat u dat gisteravond bent vergeten. U bent dus wel op tijd op, maar uw voornemen om niet terug te gaan naar bed valt in duigen als u nog kouder wakker wordt nadat u in uw stoel in slaap bent gevallen. En het op tijd aanzetten van de slowcooker mislukt omdat u later dan gepland weer uit bed komt.

De halve dag heeft u het gevoel achter de feiten en de planning aan te lopen. Tot u het flauw bent. U heeft alles wat u had willen doen al gedaan, nu is het tijd om dat te beseffen en rap te kalmeren. Als u dat niet doet hobbelt u zo een winterdip in. En daar heeft u eigenlijk helemaal geen zin in.Geen opmerkingen:

Een reactie posten