zaterdag 5 maart 2016

dagvoorbijhoroscoop 4/5-3

Het dagelijks bloggen wil nog niet echt terug in uw systeem geraken. Maar u bent er van overtuigd dat dat wel weer gaat gebeuren als u daadwerkelijk volledig hersteld bent van de virussen die u de laatste weken bezig hebben gehouden.
Wat ook erg prettig was en misschien zelfs geen toeval, is dat middelste sinds maandag en jongste vanaf woensdag tot vrijdag in het logeerhuis zijn geweest. Zo had u ook rustig de tijd om ziek te zijn.

Wat die virussen betreft begint u weer voorzichtig te geloven dat u het ergste nu echt achter de rug hebt en u flink bezig bent te herstellen. U denkt zelfs dat u langzamerhand weer een beetje energie begint te krijgen. U doet al weer heel wat meer dan doelloos zitten en tv kijken.
U denkt dat het aantal afleveringen ‘Doctor Who’ die u kijkt gehalveerd is sinds u bent begonnen te herstellen. Deels is dat wel jammer maar misschien is het ook wel goed. U begon namelijk tekenen van obsessie te vertonen. Een beetje maar hoor. U gaat echt niet zo ver dat u er over droomt. Of door ratelt tegen manlief over grappige feitjes. Of dat u nog een aflevering mag kijken voor u naar bed gaat. Nee echt niet. Uw obsessie is maar een kleintje.


Oké, u snapt het. U moet even afkicken. En om dat te vergemakkelijken pakt u uw haakwerk weer eens op. Dat had een tijd onaangeroerd gelegen omdat u te moe was om u te concentreren en toevallig was u net bezig met een iets ingewikkelder patroon waarin veel van kleur gewisseld moet worden en telpatronen gevolgd. Iets nieuws opzetten was ook al geen goed plan omdat u ook daarbij even goed uw aandacht erbij moet hebben. Eenvoudig is het nog niet om uw hoofd erbij te houden, maar het houdt u lekker bezig. En u heeft nog niets hoeven uithalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten